Wij gebruiken cookies om je de best mogelijke service te kunnen bieden en onze advertenties aan te passen aan jouw interesses. Ga hiermee akkoord door verder te surfen op ao.nl of lees hier meer over cookies.

OK

Ontzorgen & recyclen

Goed voor jou & en het milieu

Als we je nieuwe aankoop bezorgen, kunnen we het oude apparaat gratis voor je meenemen om te recyclen. In Engeland, Duitsland en Nederland bieden we per dag meer dan duizend producten aan voor recycling. Hierbij worden de regels van de EU-richtlijn WEEE gevolgd. Je betaalt geen extra kosten voor het product dat je wilt laten recyclen.

Voordat we langs komen om je nieuwe apparaat te leveren en je oude te recyclen vragen we je alleen om je oude apparaat leeg te ruimen, los te koppelen en vrij te maken van eventuele (inbouw)resten.

  • Veelgestelde vragen

  • Hoe kom ik in aanmerking voor het recyclen van mijn oude apparaat?

    Als je een apparaat bij ons besteld kunnen wij één exemplaar van hetzelfde productsoort gratis voor je mee terug nemen en aanbieden ter recycling. Geef dit wel even aan door de recyclingservice tijdens de bestelprocedure aan te vinken in je winkelmandje. Als je geen installatieservice hebt besteld of de service niet beschikbaar is voor het product dat je bij ons besteld, vragen we je wel het oude apparaat alvast los te koppelen zodat we het direct mee kunnen nemen.

  • Welke apparaten kunnen jullie recyclen?

    We kunnen de volgende apparaten gratis recyclen: wasmachines, wasdroogcombinaties, koelkasten, vaatwassers, ovens, drogers, koelvriescombinaties, vriezers, magnetrons, kookplaten, Amerikaanse koelkasten, vriezers, warmhoudlades van fornuizen & afzuigkappen.

  • Wat is de WEEE-richtlijn?

    Wij houden ons aan de EU-richtlijn WEEE ('Waste Electrical and Electronic Equipment'). Als je kiest voor onze recyclingservice, zorgen wij ervoor dat je oude apparaat milieuvriendelijk wordt afgevoerd en niet zomaar op een vuilnisbelt terechtkomt.