Wij gebruiken cookies om je de best mogelijke service te kunnen bieden en onze advertenties aan te passen aan jouw interesses. Ga hiermee akkoord door verder te surfen op ao.nl of lees hier meer over cookies.

OK

Onze beste
half geïntegreerde vaatwassers

Van deze vaatwassers wordt zelfs de vuilste vaat bang.
Hier vind je die vaatwassers met de beste extra's en de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Op voorraad
€864,-
Product bekijken Volledige galerij bekijken AddedValue

Siemens SN578S02TE Half geïntegreerde vaatwasser 60 cm

Een ruime vaatwasser vol innovatie. De Siemens SN578S02TE wast 14 couverts tegelijk en beschikt onder andere over de innovatieve Zeolith®-technologie: dit mineraal zet vocht om in warmte om zo tot een perfect droogresultaat te komen. Extra hygiëne? Met hygiënePlus wordt je vaat op extra hoge temperaturen gewassen en komen je kopjes en borden vrijwel bacterievrij uit de machine. Met varioSpeedPlus is je vaat 66% sneller klaar: ideaal op drukke dagen, of wanneer je de bordjes van het voorgerecht wilt hergebruiken voor je nagerecht. Dankzij de varioFlexPro-korven en varioLadePro deel je de vaatwasser in hoe je wil en passen ook grote pannen en ovenschalen in de machine.

Waarom dit product zo goed is

1 Reviews
Een ruime vaatwasser vol innovatie.
 • Capaciteit: 14 couverts
 • Energielabel A+++: super energiezuinig
 • Aqua- & beladingssensor: sensorgestuurde vaatwasser
 • Zeolith-technologie: perfect glanzend droogresultaat
 • Inbouwmaten in cm – H81,5-87,5 X B60 X D55
Niet wat je zoekt? Al onze geïntegreerde vaatwassers bekijken

Siemens SN59E502NL Geïntegreerde vaatwasser

Deze inbouwvaatwasser van Siemens is voorzien van een duurzame, energiezuinige en efficiënte iQdrive motor. Goed voor het milieu en goed voor je vaat. Door het glasbeschermingssysteem was je je glaswerk blinkend schoon en wordt het tegelijkertijd optimaal beschermd. Door het handige doseersysteem wordt vaatwasmiddel bovendien volledig opgelost, zodat je zeker weet dat er geen residu op je vaat achterblijft. Met garantie tegen waterschade gedurende de hele levensduur van het apparaat en 10 jaar garantie tegen doorroesten van de kuip van het apparaat. Voorzien van energielabel A+ met 12 couverts afwascapaciteit.

Waarom dit product zo goed is

Deze inbouwvaatwasser van Siemens is voorzien van een duurzame, energiezuinige en efficiënte iQdrive motor. Goed voor het milieu en goed voor je vaat.
 • Capaciteit: 12 couverts
 • Beladingssensor: stemt het programma af op de belading
 • Doseerassistent: vaatwastablet wordt perfect opgelost
 • GlassSecure: glasbeschermingssysteem
 • Inbouwmaten in cm – H81,5-87,5 X B60 X D55
Niet wat je zoekt? Al onze geïntegreerde vaatwassers bekijken

AEG F56602IM0P Half geïntegreerde vaatwasser 60 cm

Wat is er nu fijner dan na het eten met een goed boek op de bank te gaan zitten of op een andere manier te ontspannen? In ieder geval wil je je dan niet druk hoeven te maken over de afwas. Dat is ook niet nodig als je de afwasmachine F566021M0P van AEG in huis hebt. Hij is eenvoudig en flexibel in te ruimen, groot genoeg voor 13 standaardcouverts en kan intuïtief worden bediend. Je kunt kiezen uit diverse programma's, waaronder een kort programma van slechts 30 minuten of het Eco-programma dat extra milieuvriendelijk is. Bovendien kun je het programma tot 24 uur van tevoren instellen. Met dit huishoudelijke apparaat ben je dus op elke situatie voorbereid!

Waarom dit product zo goed is

Met dit huishoudelijke apparaat ben je op elke situatie voorbereid!
 • Capaciteit: 13 couverts
 • AutoSense: sensoren zorgen voor een optimaal resultaat
 • ProClean: 5 sproeiniveaus en satelliet-sproeiarm
 • ExtraHygiëne-optie: verwijdert 99,9% van de bacteriën
 • Inbouwmaten in cm – H81,8 X B60 X D57
Niet wat je zoekt? Al onze geïntegreerde vaatwassers bekijken

Zanussi ZDI21001XA Half geïntegreerde vaatwasser 60 cm

Gebruiksvriendelijke, efficiënte technologie in een modern jasje, dát is de ZDI21001XA van Zanussi. Met plaats voor 13 couverts en flexibele mandjes kan je in deze vaatwasser heel wat kwijt – ook die grote paellapan! De bordjes van het voorgerecht hergebruiken voor het dessert? Dat kan met Quick Wash 65°, waarmee je servies in 30 minuten weer helemaal schoon is. En op de potten en pannen waarin je je diner klaargemaakt hebt, kan je daarna het intensief programma loslaten, dat je vaat op 70°C wast en zo tot 99,99% van alle bacteriën verwijdert. Dankzij de Set & Go-startuitstelfunctie kan je je vaatwasser bovendien laten starten wanneer je wilt – handig als je van een nachttarief kunt profiteren.

Waarom dit product zo goed is

2 Reviews
Gebruiksvriendelijke, efficiënte technologie in een modern jasje, dát is de ZDI21001XA van Zanussi.
 • Capaciteit: 13 couverts
 • Energielabel A+: zeer energiezuinig
 • Intensief programma: geschikt voor je vuilste pannen
 • Waterbeveiligingssysteem: geen zorgen over lekkage
 • Inbouwmaten in cm - H81,8 x B60 x D55
Niet wat je zoekt? Al onze geïntegreerde vaatwassers bekijken