Wij gebruiken cookies om je de best mogelijke service te kunnen bieden en onze advertenties aan te passen aan jouw interesses. Ga hiermee akkoord door verder te surfen op ao.nl of lees hier meer over cookies.

OK

Onze beste
onderbouw vaatwassers

Het maakt niet uit hoe groot je vaat is, deze vaatwassers kunnen alles aan. Unieke combinaties tussen kwaliteit, prijs en extra's.

Siemens SN46P591EU Onderbouw vaatwasser 60 cm

Ruime, veelzijdige vaatwasser nodig? Je hebt ´m gevonden! De zuinige SN46P591EU van Siemens uit energieklasse A++ biedt plaats voor 14 couverts – dat zijn heel wat borden en glazen die je in één keer kunt afwassen! Haal je je neus op telkens als je je halfgevulde vaatwasser voorbijloopt? Selecteer dan snel de halve-beladingsfunctie met aangepast water- en energieverbruik voor een brandschone vaat zonder verspilling. Zit je wél met een volle vaatwasser, maar moet het toch snel gaan? Dan is er de varioSpeed Plus-functie nog, waarmee je het programma met tot wel 66% kunt inkorten. Ook handig is het glasprogramma (40 °C) – voortaan plaats je ook je fragiele wijnglazen met een gerust hart in de vaatwasser.

Waarom dit product zo goed is

Ruime, veelzijdige vaatwasser nodig? Je hebt ´m gevonden!
  • Capaciteit: 14 couverts
  • Aqua- & beladingssensor: sensorgestuurde vaatwasser
  • Doseerassistent: vaatwastablet wordt perfect opgelost
  • VarioFlex-korven: extra flexibiliteit bij het inruimen
  • Inbouwmaten in cm – H81,5-87,5 X B60 X D55
Niet wat je zoekt? Al onze onderbouwvaatwassers bekijken

Siemens SN46P530EU Onderbouw vaatwasser 60 cm

Eindelijk een afwasmachine waar alles in past! De afwasmachine SN46P530EU van Siemens met ruimte voor 13 standaardcouvert heeft praktische varioFlex-manden, die niet alleen in hoogte verstelbaar zijn maar door opklapbare delen superflexibel zijn. Met het energielabel A++ en een waterverbruik van 9,5 liter per wasbeurt is dit apparaat bijzonder zuinig. Mocht je onverwacht bezoek krijgen en geen schone kopjes en borden meer hebben, dan kan met het varioSpeed-programma de duur van het programma tot wel 66% worden ingekort. Maar het allerbelangrijkste: het aquaStop-systeem beidt een betrouwbare bescherming tegen waterschade, en dat met een levenslange garantie!

Waarom dit product zo goed is

6 Reviews
waar alles in past! De afwasmachine SN46P530EU van Siemens met ruimte voor 13 standaardcouvert heeft praktische varioFlex-manden.
  • Capaciteit: 13 couverts
  • Energielabel A++: extra energiezuinig
  • Verbruikt 262 kWh per jaar: gemiddeld zo´n € 56,-
  • Aqua- & beladingssensor: sensorgestuurde vaatwasser
  • Inbouwmaten in cm – H81,5 X B60 X D55
Niet wat je zoekt? Al onze onderbouwvaatwassers bekijken