Wij gebruiken cookies om je de best mogelijke service te kunnen bieden en onze advertenties aan te passen aan jouw interesses. Ga hiermee akkoord door verder te surfen op ao.nl of lees hier meer over cookies.

OK

Onze beste
volledig geïntegreerde vaatwassers

Het maakt niet uit hoe groot je vaat is, deze vaatwassers kunnen alles aan.
Op deze pagina vind je onze vijf beste.

Bosch SMV68PX01N Volledig geïntegreerde vaatwasser 60 cm

Nooit meer afwassen én nooit meer afdrogen. De Bosch SMV68PX01N met PerfectDry zorgt voor de allerbeste resultaten, zelfs plastic drinkbekers en bakjes komen glanzend droog uit de machine. Deze vaatwasser is ruim genoeg voor 13 couverts en beschikt over 8 verschillende programma´s: gebruik het Intensiefprogramma om je potten en pannen op een hygiënische 70 °C te wassen, of selecteer het Kortprogramma om zo snel mogelijk schone vaat te hebben. Met een geluidsniveau van slechts 42 dB is InfoLight geen overbodige luxe: wanneer de vaatwasser bezig is wordt er een stip op de vloer onder de vaatwasser geprojecteerd. Stip weg? Uitruimen maar! Leuk extraatje: dit model beschikt over EmotionLight, de binnenruimte is verlicht.

Waarom dit product zo goed is

De Bosch SMV68PX01N met PerfectDry zorgt voor de allerbeste resultaten, zelfs plastic drinkbekers en bakjes komen glanzend droog uit de machine.
Niet wat je zoekt? Al onze volledig geïntegreerde vaatwassers bekijken

Siemens SN736X03ME Volledig geïntegreerde vaatwasser 60 cm

Perfecte resultaten met één druk op de knop. De Siemens SN736X03ME beschikt over het handige Auto-programma: het wasprogramma wordt automatisch aangepast en je vaat komt blinkend schoon uit de machine. Kies voor VarioSpeed Plus en je schone vaat staat 3 keer zo snel voor je klaar, ideaal op drukke dagen! Dankzij infoLight is het in één oogopslag duidelijk of de vaatwasser al klaar is: er wordt een blauwe stip op de vloer geprojecteerd, zodra het programma afgerond is gaat dit licht uit. Door het vaatwastablet in een speciaal bakje op te vangen en met een krachtige waterstraal volledig op te lossen, zorgt de doseerAssistent keer op keer voor het meest hygiënische resultaat.

Waarom dit product zo goed is

Dankzij infoLight is het in één oogopslag duidelijk of de vaatwasser al klaar is.
 • Capaciteit: 14 couverts
 • InfoLight: lichtpunt op de vloer geeft statusindicatie
 • VarioSpeed Plus: 3 keer zo snel schone vaat
 • Aqua- & beladingssensor: sensorgestuurde vaatwasser
 • Inbouwmaten in cm – H81,5-87,5 X B60 X D55
Niet wat je zoekt? Al onze volledig geïntegreerde vaatwassers bekijken

AEG FSE72610P Volledig geïntegreerde vaatwasser 60 cm

De AEG FSE72610P beschikt met de satelliet-sproeiarm over een geheim wapen in de strijd tegen vuil. Deze speciale sproeiarm zorgt ervoor dat het water goed verspreid wordt en er geen hoekje wordt overgeslagen. De zachte SoftGrips zijn speciaal ontworpen om je wijnglazen tijdens het programma stevig vast te houden, voorkom beschadigingen aan je kostbare glaswerk! Tijdens het wassen produceert de machine slechts 44 dB, kijk daarom naar BeamOnFloor om te zien of de vaatwasser al klaar is: een groene of rode lichtstip op de vloer onder de vaatwasser geeft de status van het programma aan.

Waarom dit product zo goed is

De AEG FSE72610P beschikt met de satelliet-sproeiarm over een geheim wapen in de strijd tegen vuil.
 • Capaciteit: 13 couverts
 • BeamOnFloor: lichtpunt op de vloer geeft statusindicatie
 • SoftGrips: wijnglazen worden stevig vastgehouden
 • AirDry: deur wordt na programma automatisch geopend
 • Inbouwmaten in cm – H81,8 x B60 x D57
Niet wat je zoekt? Al onze volledig geïntegreerde vaatwassers bekijken

Siemens SN614X02AE Volledig geïntegreerde vaatwasser 60 cm

De Siemens SN614X02AE beschikt over 4 programma´s, waaronder het Auto-programma: het programma wordt automatisch aan de belading aangepast en je vaat komt keer op keer perfect schoon uit de machine. Om op drukke dagen wat tijd te besparen kan je gebruikmaken van de VarioSpeed-optie, je vaat is zo tot wel twee keer zo snel schoon! Door een blauwe stip op je keukenvloer te projecteren geeft de vaatwasser aan nog bezig te zijn, zodra het licht uit is kan er uitgeruimd worden! Deze vaatwasser wast 12 couverts tegelijk en is dankzij de koolborstelloze iQdrive-motor duurzamer en stiller dan een vaatwasser met een conventionele motor.

Waarom dit product zo goed is

Om op drukke dagen wat tijd te besparen kan je gebruikmaken van de VarioSpeed-optie, je vaat is zo tot wel twee keer zo snel schoon!
 • Capaciteit: 12 couverts
 • Auto-programma: programma wordt op de vaat afgestemd
 • InfoLight: lichtpunt op de vloer geeft statusindicatie
 • VarioSpeed: doe de vaat in de helft van de tijd
 • Inbouwmaten in cm – H81,5-87,5 X B60 X D55
Niet wat je zoekt? Al onze volledig geïntegreerde vaatwassers bekijken

Beko DIN14211 Volledig geïntegreerde vaatwasser

De Beko DIN14211 is een praktische inbouwvaatwasser met plaats voor 12 couverts. Je hebt 4 programma´s tot je beschikking, waaronder een Intensiefprogramma waarmee je vaat op een hygenische 70 °C gewassen wordt. Vanavond geen zin om de pannen met de hand af te wassen? Dankzij de in hoogte verstelbare bovenkorf en de neerklakbare bordensteunen past het altijd, zelfs grote pannen zet je zonder problemen in de vaatwasser. Dankzij AutoTablet komt de vaat iedere dag opnieuw perfect droog en glanzend uit de machine, ongeacht welk merk afwastablet je precies gebruikt: sensoren zorgen automatisch voor de juiste droogtijd, afgestemd op de belading.

Waarom dit product zo goed is

De Beko DIN14211 is een praktische inbouwvaatwasser met plaats voor 12 couverts.
 • Capaciteit: 12 couverts
 • Energielabel A+: zeer energiezuinig
 • Verstelbare bovenkorf: extra ruimte voor grotere borden
 • Eco-programma: goed voor milieu en portemonnee
 • Inbouwmaten in cm – H82-87 X B59,8 X D55
Niet wat je zoekt? Al onze volledig geïntegreerde vaatwassers bekijken