Wij gebruiken cookies om je de best mogelijke service te kunnen bieden en onze advertenties aan te passen aan jouw interesses. Ga hiermee akkoord door verder te surfen op ao.nl of lees hier meer over cookies.

OK

Geniet van meer ontspanning en rust met
deze stille apparaten!

Maar wat is stil?

Weleens last van het lawaai van al die apparaten bij je thuis? Dat is niet nodig! Van wasmachines tot vaatwassers, er is altijd een extra stil model te vinden. Onze Silent Stars zijn stil genoeg om ´s nachts te wassen of de vaat te laten doen terwijl je nog natafelt.

Decibel-vergelijking Decibel-vergelijking

Tot hoeveel dB is een apparaat stil te noemen?

Dat verschilt per apparaattype, een koelkast moet natuurlijk stiller werken dan een droger. Ook isolatie en het gebruik van een koolborstelloze motor maken een groot verschil. Klinkt ingewikkeld, maar dat valt best mee: lees onderstaande tips en creëer eenvoudig meer rust in je huis!

Bosch koelvriescombinatie
Bosch Logo

Binnen vers, buiten stil

Bosch koelkasten zorgen perfect voor je verse etenswaren. De SuperSilence-technologie in dit model zorgt ook uitstekend voor jou: met slechts 38 dB is deze koelkast zeer stil.

Bosch koelapparatuur

Bosch

KGE39BI40 A+++ VitaFresh houdt langer vers Low Frost
Bosch koelvriescombinaties
LG wasmachine
LG Logo

Stil, snel en zuinig

De Inverter Direct Drive motor zorgt dankzij zijn directe aandrijving voor minder trillingen tijdens het wassen en centrifugeren. Minder vibratie betekent een stillere wasbeurt en minder slijtage: LG geeft 10 jaar garantie op deze motor!

LG wasmachines

LG

F1412KG A+++ Inverter Direct Drive TurboWash
LG wasmachines
AEG wasdroger
AEG Logo

´s Nachts drogen?
Geen probleem!

Met een droger van AEG krijgt jouw kleding de beste verzorging. De temperatuur wordt zo laag mogelijk gehouden zodat zelfs wol gewoon in de droger kan, zonder kans op krimpen! De drogers van AEG zijn superstil, heel zuinig én je krijgt 5 jaar garantie.

AEG drogers

AEG

T8DE86ES A+++ 8 kg AbsoluteCare®-systeem
AEG drogers
Siemens vaatwasser
Siemens Logo

Duurzame en stille motor

De koolborstelloze iQdrive motor zorgt voor een stille werking en optimale resultaten. Dankzij de timeLight-projectie wordt de resttijd op de vloer weergegeven. Zo kan je zien of de vaatwasser al klaar is, want horen doe je het niet!

Siemens vaatwassers

Siemens

SN657X02PE A++ VarioFlex korven timeLight
Siemens vaatwassers