Onze webshop gebruikt cookies om je shopervaring te optimaliseren. Regel je cookie-instellingen hier of ga akkoord door verder te shoppen.

Accepteren

Uitleg AO cashbackacties

AO cashbackacties

Ontvang een deel van het aankoopbedrag terug op je rekening.

Op onze website zie je vaak Cashback-acties voorbij komen. Bij Cashback-acties kan je na aankoop van het apparaat een gedeelte van het aankoopbedrag terugkrijgen. De hoogte van dit bedrag staat steeds per product aangegeven, en is ook op de productpagina zelf te vinden. Is de cashback-actie door ons georganiseerd? Lees dan hieronder de actievoorwaarden en de stappen om je cashback te claimen.

Zo makkelijk is het:

Bestel je gewenste apparaat op ao.nl of via onze klantenservice op het telefoonnummer 030 8080 700 (ma - vrij 8:00 - 20:00 uur & za 8:30 - 17.00 uur).

Nadat je apparaat geleverd is, ontvang je op dezelfde dag je aankoopbon met daarop een link naar het actie-formulier, waar je je cashback kan claimen.

We maken het geld over naar je bankrekening.

Actievoorwaarden

 1. De aanbieding is geldig op producten met een cashback-label
 2. Binnen 72 uur na levering van je apparaat ontvang je per e-mail een aankoopbon, met daarin een link naar het actie-formulier waar je je cashback-aanvraag kan indienen.
 3. Je hebt na levering 21 dagen de tijd om de cashback-aanvraag in te dienen. Let erop dat de cashback niet direct van de productprijs wordt afgetrokken, het bedrag wordt na de aanvraag teruggestort.
 4. We maken het beloofde bedrag ongeveer 30 dagen je aanvraag over, op het door jou opgegeven rekeningnummer.
 5. Als je je bestelling na levering retourneert, vervalt je recht om gebruik te maken van de cashback-actie. Als het cashback-bedrag reeds is uitbetaald, dan verrekenen we het al uitbetaalde bedrag met het nog terug te storten bedrag.
 6. De aanbieding geldt alleen voor gekenmerkte producten zolang deze beschikbaar zijn. Het is mogelijk dat sommige producten op korte termijn uitverkocht zijn.
 7. Zakelijke klanten zijn van de actie uitgesloten. Ook buitenlandse IBAN's kunnen helaas niet worden geaccepteerd.
 8. Alleen apparaten die via ao.nl of onze klantenservice zijn aangeschaft komen in aanmerking voor cashback. Bestellingen die via externe partners (bijvoorbeeld Bol.com) zijn geplaatst, zijn van de actie uitgesloten.
 9. Het is mogelijk je cashback te claimen onafhankelijk van welke betaalmogelijkheid je hebt gebruikt bij het afrekenen.  • Veelgestelde vragen

  • Hoe claim ik cashback?

   Nadat je apparaat geleverd is, ontvang je op dezelfde dag je factuur met daarin een link naar het actie-formulier, waar je je cashback kunt claimen.

  • Wat heb ik nodig voor een cashbackaanvraag?

   Je hebt één ding nodig om het cashbackformulier in te kunnen vullen: je Nederlandse IBAN (staat op je bankpas).

  • Wanneer ontvang ik het geld op mijn rekening?

   Na je aanvraag kan het tot 30 dagen duren voor het bedrag naar je wordt overgemaakt. Houd je rekeningoverzicht in de gaten!