Onze webshop gebruikt cookies om je shopervaring te optimaliseren. Regel je cookie-instellingen hier of ga akkoord door verder te shoppen.

Accepteren

30 dagen retourgarantie

Als je niet 100% tevreden bent met je nieuwe apparaat, heb je na ontvangst 30 dagen om gratis van de koop af te zien. Meer informatie over retouren vind je in onze Algemene voorwaarden. Je kan je retour aanvragen door onze klantenservice te bellen op het nummer 030 8080 700 of het digitale formulier op onze pagina "Bestelling annuleren" in te vullen. Daarnaast kan je ook dit PDF-formulier uitprinten en naar ons toesturen op het adres Nijverheidsweg 33, 3534 AM in Utrecht of via e-mail op het e-mailadres [email protected]. Je ontvangt binnen 24 uur een bevestiging van de verwerking van je annulering. Indien je geen bevestiging ontvangt, neem dan contact met ons op via het telefoonnummer op deze pagina.Nadat je je annulering hebt aangemeld heb je nog eens 14 dagen de tijd om samen met ons een retour in te plannen of de producten zelf terug te sturen. Als je samen met ons een retour inplant, komen we de producten gratis bij je ophalen. Als je ervoor kiest om de producten zelf terug te sturen, dan zijn de verzendkosten voor de retour voor eigen rekening. Je kan ook zonder voorafgaande mededeling de producten binnen 30 dagen na ontvangst terugsturen, als je daarbij maar een mededeling voegt waaruit jouw wens tot herroeping blijkt.

Geld terug

Wij betalen het gehele aankoopbedrag (inclusief eventuele verzend- en betaalkosten) zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen terug na ontvangst van de herroepingsmededeling. Wij mogen echter wel wachten met terugbetaling totdat we de producten hebben ontvangen, of tot het moment dat je hebt aangetoond deze te hebben opgestuurd al naar gelang welk tijdstip eerst valt.
Indien je slechts een deel van je bestelling retour stuurt dan worden de kosten voor levering niet teruggestort. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke transactie hebt verricht, tenzij je uitdrukkelijk anderszins hebt ingestemd; in ieder geval zullen er voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht.

Gratis ophalen op een dag die je uitkomt

Doordeweeks of in het weekend, het kan allemaal!

Ruilen

Als het product niet helemaal aan je verwachtingen voldoet, bijvoorbeeld omdat het net te groot of te klein is, mag je het altijd ruilen. Eén belletje naar de klantenservice is vaak al genoeg.

Klantenservice

Ons klantenserviceteam staat in ons kantoor in Utrecht altijd voor je klaar als je vragen hebt over het terugsturen van je product.

*Als je het product al hebt gebruikt:
Natuurlijk mag je het product uit de verpakking halen en goed bekijken. Maar als je het al gebruikt of geïnstalleerd hebt met een ander doel dan de aard of de kenmerken van het apparaat vast te stellen, krijg je maar een deel van je geld terug. Hiermee dekken we het waardeverlies van het product af. Let op: deze vermindering kan tot 50% van de prijs van het artikel bedragen.

Andere services

Onze 30 dagen retourgarantie geldt ook voor eventuele extra services die je hebt besteld (zoals de-installatie of recycling). Als je extra services voor een product hebt besteld, worden deze automatisch geannuleerd zodra de bestelling voor het product wordt geannuleerd (tenzij de service al is uitgevoerd).
Als je een extra service bestelt en die expliciet binnen 30 dagen na de bestelling laat uitvoeren (bijvoorbeeld door een gewenste leverdatum op te geven), dan doe je daarmee afstand van je recht op annulering en zijn wij niet verplicht de kosten van dergelijke extra diensten te vergoeden.

Gebreken

Als je denkt dat je product gebreken vertoont, zullen wij ons best doen om het probleem zo snel mogelijk op te lossen. In zo'n geval vragen we je om informatie over het product en het probleem en kunnen we een inspectiebezoek van een technicus voorstellen. Als het product inderdaad gebreken vertoont, zullen we een oplossing voorstellen die in overeenstemming is met je wettelijke rechten.