Onze webshop gebruikt cookies om je shopervaring te optimaliseren. Regel je cookie-instellingen hier of ga akkoord door verder te shoppen.

Accepteren

Bestelling annuleren

Als je om welke reden dan ook niet tevreden bent met je artikel, kan je je bestelling tot 30 dagen na ontvangst annuleren. klik hier voor meer informatie en de annuleringsvoorwaarden.
Om te retourneren kan je ons bellen op het telefoonnummer op deze pagina of je kan onderstaand contactformulier invullen. We nemen dan contact met je op om de afhandeling van de retour met je te bespreken. Onder voorbehoud van de Algemene voorwaarden, klik hier voor meer informatie.

Ophalen of terugsturen?
Voor het ophalen van een groot apparaat dat wij met onze eigen chauffeurs bij je hebben gebracht maken we graag samen met jou een ophaalafspraak. Een apparaat dat met de pakketservice van PostNL naar je is toegestuurd kan je met het uitgeprinte en ingevulde retourformulier erbij zelf (gratis) terugsturen naar ons antwoordnummer: AO.nl, antwoordnummer 58768, 3508 WH Utrecht. Download hier het retourformulier. Zonder ingevuld retourformulier kunnen wij je retour niet goed verwerken kan de terugbetaling langer duren.

Annuleringsformulier

*Verplichte velden.
Klik hier om dit formulier als PDF te downloaden.