Onze webshop gebruikt cookies om je shopervaring te optimaliseren. Regel je cookie-instellingen hier of ga akkoord door verder te shoppen.

Accepteren

Koophulp magnetron

Hieronder lees je alles over magnetrons.

Hoe groot moet mijn magnetron zijn?


Onze magnetrons beginnen bij 13 liter en gaat tot iets meer dan 50 liter, wat betekent dat er voor ieder gezin een geschikte magnetron te vinden is. Bij modellen met meer dan 26 liter past over het algemeen een groot bord, wat ideaal is als je een keer het eten van de dag ervoor wilt opwarmen. 

Nu shoppen

Wat voor magnetron heb ik nodig?


We hebben verschillende soorten magnetrons in ons assortiment. Standaard modellen komen het meeste voor en sommigen hebben ook een grill. Er zijn ook combinatie magnetrons, die zowel als magnetron en als oven kunnen worden gebruikt. Ingebouwde keukens passen mooi in het interieur van je keuken. 

Bekijk het hele assortiment

Zijn er verschillende magnetron stijlen?


In ons assortiment zitten magnetrons met veel verschillende stijlen. Kies daarom een magnetron die bij je persoonlijkheid past, zoals een retro, klassieke zwarte of een magnetron in een felle kleur. Het is de perfecte gelegenheid om de andere apparaten in je keuken te combineren met een beetje kleur.

Nu shoppen

Hoeveel watt hebben de magnetrons?


Onze magnetrons hebben 700 tot ongeveer 1000 watt. Hoe meer watt de modellen hebben des te sneller is het eten klaar. Sommige modellen hebben zelfs extra functies, zoals bijvoorbeeld een grill.

Nu shoppen

Extra functies?


Laat je verassen door onze magnetrons! Zo hebben we bijvoorbeeld magnetrons die je ook als grill of oven kunt instellen. Deze magnetrons kunnen kip roosteren, groetes stomen en zelfs een cake bakken. Sommige magnetrons hebben de functie dat ze kunnen aangeven hoe lang een gerecht in de magnetron moet staan, zodat je hier zelf niet meer over na hoeft te denken.

Nu shoppen

Welke magnetron kies jij?


Ben je een expert geworden op het gebied van magnetrons? Neem dan eens een kijkje op onze Best Buy pagina. We hebben op een aantal mooie magnetrons op een rijtje gezet, die zeker de moeite waard zijn om in de gaten te houden.

Bekijk de Best Buy pagina

Wil je liever iemand spreken voor persoonlijk advies? Neem dan contact op met onze klantenservice via: 030 8080 700