We gebruiken cookies om je de best mogelijke shopervaring te kunnen bieden. Ga hiermee akkoord door verder te surfen of regel het gebruik van cookies hier

Accepteren

Over ons

Excellente klantenservice

Bij ons is de klant écht koning(in). Bij alles wat we doen, sta jij centraal en is ons doel om jou de beste shopervaring te geven.

En dat werpt zijn vruchten af. Zo hebben we in de afgelopen jaren meerdere prijzen gewonnen voor onze website en klantenservice. Je vindt ze hieronder:

etail 2014 Oracle Retail Award 2013 Best Companies 2014

Levering...door onze eigen mensen!

We sturen onze eigen mensen om je product af te leveren. Zo weten we zeker dat jouw apparaat snel en in goede staat bezorgd wordt. En wil jij je product de volgende dag al in huis hebben, dan kan dat gratis geregeld worden!

Meer informatie

Groot assortiment

Of je nu een nieuwe wasmachine nodig hebt, je televisie aan vervanging toe is of je keuken nieuwe apparatuur kan gebruiken, bij ons vind je altijd het product dat precies op je wensen aansluit.

2000 Tijdens een avondje uit in de pub werd John Roberts, onze CEO, uitgedaagd door een vriend die ervan overtuigd was dat het onmogelijk was om met succes online huishoudapparaten te verkopen. John nam deze uitdaging aan!
2001 John lanceert "Appliances Online", de allereerste website van de AO-groep. De online verkoop van witgoed was een feit.
2009 We nemen het bedrijf Expert Logistics over voor nog betere bezorging. In 2009 lanceren we ook onze Facebookpagina.
2010 We vestigen ons in een nieuw pand waar we onze eigen video's kunnen produceren. Op dit moment bestaat deze locatie uit 3 studio's en een klein team van presentatoren dat de video's maakt die je over de gehele site tegenkomt.
2011 We worden verkozen tot nummer 63 op de lijst van de 100 beste middelgrote werkgevers van Engeland!
2012 We openen onze splinternieuwe klantenservice in het centrum van Manchester dat plaats biedt voor 150 nieuwe collega's. Daarnaast stijgen we dit jaar maar liefst 58 plekken naar nummer 5 op de lijst van de 100 beste middelgrote werkgevers van Engeland!
2013 ao.com logo "Appliances Online" wordt ao.com! In hetzelfde jaar worden we uitgeroepen tot "PayPal Best Large Pure Play Etailer", bereiken we 1 miljoen fans op Facebook, verschijnen onze tv-reclames en verhuizen we naar een nieuw hoofdkantoor. Daarnaast stijgen we naar nummer 4 op de lijst van top 100 beste middelgrote werkgevers van Engeland!
2014 AO Duitsland wordt opgericht! Met ao.de begint ons Europese avontuur. Ook worden we nogmaals verkozen tot nummer 4 op de lijst van de 100 beste middelgrote werkgevers van Engeland, winnen we in de categorie Customer Service Initiative tijdens de Oracle Retail Week Awards en gaan we de London Stock Exchange op.
2016 We starten met ao.nl met als doel ook in Nederland al onze klanten gelukkig te maken. Daarnaast hebben we dit jaar ons Europese hoofdkantoor gebouwd in Bergheim, Duitsland.