Onze webshop gebruikt cookies om je shopervaring te optimaliseren. Regel je cookie-instellingen hier of ga akkoord door verder te shoppen.

Accepteren

Over ons

2000 Tijdens een avondje uit in de pub werd John Roberts, onze CEO, uitgedaagd door een vriend die ervan overtuigd was dat het onmogelijk was om met succes online huishoudapparaten te verkopen. John nam deze uitdaging aan!
2001 John lanceert "Appliances Online", de allereerste website van de AO-groep. De online verkoop van witgoed was een feit.
2009 We nemen het bedrijf Expert Logistics over voor nog betere bezorging. In 2009 lanceren we ook onze Facebookpagina.
2010 We vestigen ons in een nieuw pand waar we onze eigen video's kunnen produceren. Op dit moment bestaat deze locatie uit 3 studio's en een klein team van presentatoren dat de video's maakt die je over de gehele site tegenkomt.
2011 We worden verkozen tot nummer 63 op de lijst van de 100 beste middelgrote werkgevers van Engeland!
2012 We openen onze splinternieuwe klantenservice in het centrum van Manchester dat plaats biedt voor 150 nieuwe collega's. Daarnaast stijgen we dit jaar maar liefst 58 plekken naar nummer 5 op de lijst van de 100 beste middelgrote werkgevers van Engeland!
2013 ao.com logo "Appliances Online" wordt ao.com! In hetzelfde jaar worden we uitgeroepen tot "PayPal Best Large Pure Play Etailer", bereiken we 1 miljoen fans op Facebook, verschijnen onze tv-reclames en verhuizen we naar een nieuw hoofdkantoor. Daarnaast stijgen we naar nummer 4 op de lijst van top 100 beste middelgrote werkgevers van Engeland!
2014 AO Duitsland wordt opgericht! Met ao.de begint ons Europese avontuur. Ook worden we nogmaals verkozen tot nummer 4 op de lijst van de 100 beste middelgrote werkgevers van Engeland, winnen we in de categorie Customer Service Initiative tijdens de Oracle Retail Week Awards en gaan we de London Stock Exchange op.
2016 We starten met ao.nl met als doel ook in Nederland al onze klanten gelukkig te maken. Daarnaast hebben we dit jaar ons Europese hoofdkantoor gebouwd in Bergheim, Duitsland.
2018 Met twee fantastische jaren achter de rug groeien we nog altijd als kool! Ben jij fan van ons en heb je zin om voor ons te komen werken? Klik dan hier om te kijken of er een vacature open is die bij je past.