Onze webshop gebruikt cookies om je shopervaring te optimaliseren. Regel je cookie-instellingen hier of ga akkoord door verder te shoppen.

Accepteren

Aansluiten vrijstaande vaatwassers


Door deze service te selecteren in je winkelmandje helpen we je graag met het aansluiten van je vrijstaande vaatwasser. Voor de aansluiting van vrijstaande vaatwassers betaal je helemaal niets, deze service is gratis. Over het algemeen kun je rekenen op zo'n 45 minuten per aansluiting. Onze chauffeurs doen dit werk iedere dag en sluiten je apparaat veilig en zo snel mogelijk aan.

We helpen je graag met de volgende punten:

 • We pakken het nieuwe apparaat voor je uit en verwijderen eventuele transportbeveiligingen.
 • We sluiten het apparaat aan op de bestaande waterleiding, afvoer en een stopcontact.
 • We plaatsen het apparaat waterpas en op precies de goede plek.
 • We testen de werking van je nieuwe apparaat zodat je zeker weet dat je nieuwe aanwinst goed functioneert.
 • We verzegelen de overbodige leidingen.
 • Het verpakkingsmateriaal wordt weer meegenomen. Dat bespaart je moeite en een volle vuilnisbak.

 • Veelgestelde vragen

 • Mijn vrijstaande vaatwasser heeft een mogelijkheid voor onderbouw, wordt die ook op de gewenste plek geplaatst?

  Als jouw vaatwasser geschikt is voor onderbouw, kunnen wij die plaatsen onder jouw werkblad. Deze moet wel de juiste hoogte hebben om de vaatwasser onder te plaatsen.
  Is dit allemaal aan de orde? Dan zorgen wij er voor dat het bovenblad word verwijderd en dat de vaatwasser word aangesloten op de plek die jij wilt. Let er wel op dat er een wateraansluiting, -afvoer en stroomaansluiting aanwezig is op de plek waar de vaatwasser moet komen te staan. Weet je niet of jou vaatwasser geschikt is voor onderbouw? Kijk in de Productspecificaties op de productpagina.

 • Brengen de chauffeurs zelf de benodigde installatieaccessoires mee?

  Onze chauffeurs zijn van een standaarduitrusting voorzien waarmee zij de installatie uit kunnen voeren. Of alle benodigde accessoires van een apparaat worden meegeleverd verschilt per merk. Soms is het nodig dat je zelf nog een accessoire koopt bij de bouwmarkt. Bekijk voor een meer specifiek antwoord op deze vraag de productspecificaties en de bijgeleverde toebehoren van je product op onze website.

 • Installeren jullie ook apparaten die op krachtstroom werken?

  Het aansluiten op krachtstroom is zeker mogelijk! Om dit veilig te kunnen doen heb je een erkende installateur nodig en die hebben we. Klik hier voor meer informatie over aansluiten op krachtstroom.