Onze webshop gebruikt cookies om je shopervaring te optimaliseren. Regel je cookie-instellingen hier of ga akkoord door verder te shoppen.

Accepteren

Aansluiten op trekschakelaar


Waarom een trekschakelaar?

Sommige huishoudens maken gebruik van een trekschakelaar om hun apparaten op aan te sluiten. Deze schakelaar bevindt zich meestal in de badkamer (soms op zolder) en zorgt ervoor dat je je apparaat aan en uit kan zetten door aan een koord te trekken. Hierdoor weet je zeker dat je apparaat geen kortsluiting kan veroorzaken wanneer je het niet gebruikt.

Wat moet je weten voor deze service?

De trekschakelaar moet goed bereikbaar zijn voor onze monteurs. Zorg ervoor dat alle apparaten die in de weg staan aan de kant zijn.
Onze monteurs halen vervolgens de oude kabel los van de trekschakelaar en bevestigen dan een nieuwe kabel met een contrastekker.
Met deze contrastekker is het gemakkelijk om je apparaat aan te sluiten, omdat niet alle apparaten een snoer hebben wat lang genoeg is voor de trekschakelaar. Zo zorgen we er voor dat in elke situatie je apparaat kan worden aangesloten. Ook heb afkoppelen is gemakkelijk, mocht dit een keer nodig zijn.

Let op!
Heb je geen trekschakelaar? Dan kunnen wij deze service helaas niet uitvoeren.

We helpen je graag met de volgende punten:

  • Het aansluiten van je nieuwe apparaat op de al bestaande en functionerende trekschakelaar.
  • De nieuwe aansluiting en je nieuwe apparaat worden getest.