Onze webshop gebruikt cookies om je shopervaring te optimaliseren. Regel je cookie-instellingen hier of ga akkoord door verder te shoppen.

Accepteren

Aansluiten op gas

Wij kunnen je nieuwe fornuis of kookplaat veilig voor je installeren. Hier is alles wat je moet weten over onze installatieservice.

Wat is inbegrepen bij de service?


• We monteren een gasslang aan je nieuwe apparaat.
(Let op: de gasslang is niet bij de service inbegrepen. Je kunt een gasslang toevoegen aan je bestelling nadat je op de productpagina op "in winkelmandje" hebt gedrukt, zie afbeelding als voorbeeld.)
• We sluiten je nieuwe apparaat aan op een bestaande, en goed functionerende gaskraan
• We nemen indien gewenst je oude apparaat mee terug
• We nemen al het verpakkingsmateriaal mee terug
• Indien je de service besteld voor een kookplaat, plaatsen wij het apparaat ook in de bestaande uitsparing van je aanrechtblad.

Heb je nog vragen over deze service? We adviseren je graag via 030-8080700

Ventilatie


Gasveiligheidsvoorschriften schrijven ook voor dat er voldoende ventilatie moet zijn in de kamer waar het apparaat geïnstalleerd moet worden. Als je in je keuken geen raam of deur naar de buitenwereld hebt, denk er dan over om te kiezen voor een geschikt elektrisch model.

Gaskraan/leiding


Wij kunnen je apparaat aansluiten op een bestaande, kwalitatief goede en veilige gaskraan en gasleiding. Het is voor ons niet mogelijk om de kraan of leidingen te vervangen of te verleggen. Wij sluiten niet aan op gasflessen.

Aandachtspunten geïntegreerde kookplaat


Wij kunnen je kookplaat in elk type werkblad installeren, maar het is voor ons niet mogelijk om de uitsparing in je aanrechtblad aan te passen. Meet dus goed de uitsparing op en zorg dat deze maten exact overeenkomen met de inbouwmaten te zien op de inbouwtekening bij de foto’s van het apparaat op de productpagina.

Heb je nog vragen over deze service? We adviseren je graag via 030-8080700