Onze webshop gebruikt cookies om je shopervaring te optimaliseren. Regel je cookie-instellingen hier of ga akkoord door verder te shoppen.

Accepteren

Geïnspireerd door jou

Een ‘gewone’ dag? Zoiets bestaat niet! Bij Beko weten we dat elke dag anders is: spannend, frustrerend, chaotisch, verrassend. Er kan zo veel gebeuren en soms is dat allemaal tegelijk. Daarom is ieder product van Beko ontworpen met het idee jou zo veel mogelijk te ondersteunen in jouw dagelijkse leven.

Een langere levensduur

Of je nou veel of weinig wast, overdag of 's nachts, let op zuinigheid of snelheid, de Beko wasmachines passen in elk huishouden. Met de koolborstelloze wasmachines met ProSmart motor was je 2 keer zo zuinig en 3 keer zo stil. Bovendien is de motor zeer duurzaam en krijg je er maar liefst 10 jaar garantie op!

Nu shoppen

Geniet langer van je kleding

Door de Aquawave-trommel blijft jouw kleding langer mooi! De structuur van de droogtrommel zorgt voor een luchtlaagje tussen de was en de trommel, hierdoor zal je wasgoed beter beschermd zijn en minder snel slijten.

Nu shoppen

Wassen en drogen in één

Met een Beko wasdroogcombinatie kun je wassen en drogen in één machine. Dat is nog eens praktisch, zeker als je minder ruimte tot je beschikking hebt of je je vieze was extra snel schoon wilt hebben. Hierdoor houd je extra tijd over voor andere leuke activiteiten.

Nu shoppen
Wasmachines Drogers Wasdroogcombi

Superzuinig & vol technologie

Laat de dagelijkse afwas maar aan Beko over. De nieuwste Beko vaatwassers beschikken over allerlei technologische snufjes om superzuinig te kunnen wassen. Met neerklapbare bordenrekken en een bestekmand die je kunt verplaatsen, deel je je Beko vaatwasser in zoals je wilt. Altijd alle vaat in één keer schoon, zodat jij lekker kunt uitbuiken.

Beko Vaatwasser

Superzuinig koelen

Geen zorgen meer over je energierekening, de Beko koelkasten met A+ of A++ energielabel zijn heel erg zuinig en hebben zelfs energiezuinige LED-verlichting. Ze zijn ook zeer geschikt voor open keukens want ze hebben een laag geluidsniveau en zijn nauwelijks hoorbaar.

Nu shoppen

Direct energie besparen

Een koelvriescombinatie met A+ of A++ energielabel, en energiezuinige LED-verlichting. Ideaal om al je boodschappen koel te houden en ideaal voor je portemonnee. Met een laag geluidsniveau, nauwelijks hoorbaar dus dit pronkstuk kan overal geplaatst worden zonder hem te horen.

Nu shoppen

Lage temperaturen? Geen probleem!

Het is algemeen bekend dat de meeste vriezers die tijdens de herfst of winter in de schuur blijft staan, kapot kan gaan. Met de Freezer Guard-Technologie van Beko werkt het apparaat gegarandeerd, zelfs bij temperaturen onder nul (tot -15°C)! Geen zorgen om de extra vriezer.

Nu shoppen
Koelkasten Koelvriescombi Vriezers