We gebruiken cookies om je de best mogelijke shopervaring te kunnen bieden. Ga hiermee akkoord door verder te surfen of regel het gebruik van cookies hier

Accepteren

Onze beste sledestofzuigers

Een unieke combinatie tussen prijs, kwaliteit en functionaliteit!

Bosch Free'e BSGL5409 Sledestofzuiger

Geniet van meer bewegingsvrijheid met de BSGL5409 van Bosch. Deze stofzuiger heeft een actieradius van 15 meter, je zuigt direct meerdere kamers en hoeft niet steeds op zoek naar het dichtstbijzijnde stopcontact. De robuuste, textiele stofzuigerslang is ontworpen voor langdurig en intensief gebruik. Ben je allergisch? Het uitwasbare UltraAllergie-filter zorgt voor een optimale filtering van de uitgeblazen lucht, haal opgelucht adem! Dankzij het QuattroPower System geniet je van optimale prestaties bij een minimaal energieverbruik: dit model heeft een A-energielabel.

Waarom dit product zo goed is

2 Reviews
Geniet van meer bewegingsvrijheid met de BSGL5409 van Bosch.
  • Actieradius: 15 meter
  • Energielabel A
  • QuattroPower: perfecte resultaten, minimaal energieverbruik
  • PowerProtect System: perfecte resultaten, ook met vollere stofzak
  • Gewicht: 6,8 kg
Niet wat je zoekt? Al onze sledestofzuigers bekijken

AEG VX7-2-DB Sledestofzuiger

Maak schoon in alle rust. De AEG VX7-2-DB stofzuiger met SilenPro-systeem werkt met een geluidsniveau van 70 dB. Maak efficiënt schoon: dit model heeft een actieradius van 12 meter, zo maak je zonder van stopcontact te hoeven wisselen meerdere kamers schoon. De stofzuiger beschikt over een uitwasbaar Hygiëne-filter en is omrand met zachte bumpers om je meubels te beschermen. Door de indicator voor een volle stofzak weet je precies wanneer de 3,5 liter grote zak vol zit en je een nieuwe moet plaatsen. Dankzij het 180° Access-deksel zorgt je eenvoudig voor de vervanging van de stofzak.

Waarom dit product zo goed is

1 Reviews
De stofzuiger beschikt over een uitwasbaar Hygiëne-filter en is omrand met zachte bumpers om je meubels te beschermen.
Niet wat je zoekt? Al onze sledestofzuigers bekijken

Bosch In’genius ProSilence 59 BGB8A32W Sledestofzuiger

Op zoek naar een stille stofzuiger? De Bosch BGB8A32W met SilenceSound System werkt met een geluidsniveau van slechts 59 dB: ook ´s avonds laat zorg je zonder je gezin te storen voor een fris interieur. Dankzij de XXL-stofzak hoef je de zak minder vaak te verwisselen. Maak gebruik van de PowerProtect-stofzak om verzekerd te zijn van optimale prestaties, zelfs wanneer de zak al behoorlijk vol zit blijft de stofzuiger krachtig werken. Met een actieradius van 15 meter hoef je minder vaak van stopcontact te wisselen en geniet je sneller van een schoon huis. Via de draaiknop op de stofzuiger pas je de zuigkracht eenvoudig aan het type vloer aan.

Waarom dit product zo goed is

1 Reviews
De Bosch BGB8A32W met SilenceSound System werkt met een geluidsniveau van slechts 59 dB: ook ´s avonds laat zorg je zonder je gezin te storen voor een fris interieur.
  • Actieradius: 15 meter
  • Energielabel A
  • QuattroPower: perfecte resultaten, minimaal energieverbruik
  • SilenceSound System: stille prestaties, slechts 59 dB
  • Gewicht: 8,1 kg
Niet wat je zoekt? Al onze sledestofzuigers bekijken