Onze webshop gebruikt cookies om je shopervaring te optimaliseren. Regel je cookie-instellingen hier of ga akkoord door verder te shoppen.

Accepteren

Onze beste
wasdroogcombinaties

Wassen en drogen met één apparaat, ideaal!
Met onze BestBuy's weet je zeker dat je goed zit.

Op voorraad
€1.149,-
Product bekijken Volledige galerij bekijken AddedValue

Samsung WD90N642OOW/EN Wasdroogcombinatie

Waarom dit product zo goed is

9 Reviews
Met de WD90N642OOW/EN van Samsung heb jij een next generation was-droogcombinatie in huis! De QuickDrive-technologie zorgt ervoor dat wassen twee keer zo snel gaat en tot 20% minder energie verbruikt, terwijl het wasresultaat hetzelfde blijft. Met een AI-aangedreven was-assistent heb je altijd een handige hulp bij de hand. Het intilligente Q-rator managementsysteem maakt gebruik van data dat verzameld is aan de hand van gebruikersinteracties zodat de QuickDrive efficiënter gebruikt wordt. Daarnaast geeft Wasrecept aan wat het beste wasprogramma is, Wasplanner helpt jouw wasschema optimaliseren en HomeCare Wizard maakt het mogelijk om op afstand problemen op te lossen. Deze functies zijn gemakkelijk bediend vanaf je mobiele telefoon. Dit is nog niet alles, want met de EcoBubble-technologie zorg je dat kleding krachtig gewassen wordt, zelfs op lage temperaturen. En met een simpele druk op de knop zorg je ervoor dat de BubbleSoak-functie dan ook nog eens de meest hardnekkige vlekken verwijdert. Aan letterlijk alles is gedacht, want vergeet je weer per ongeluk die ene sok mee te wassen? Dat maakt nu niet meer uit. Via het AddWash-deurtje voeg je namelijk gemakkelijk kledingstukken toe, ook als het wasprogramma al begonnen is.
 • Maximaal vulgewicht 9 kg
 • QuickDrive: dubbel zo snel en zuiniger wassen
 • AddWash: voeg tijdens het wassen extra kleding toe
 • Speed Wash+Dry: schone én droge kleding in 3 uur
 • Afmetingen in cm - H85 x B60 x D60
Niet wat je zoekt? Al onze wasdroogcombinaties bekijken

LG FH612ECO Wasdroogcombinatie - 12/8 kg, 1600 toeren, A

Waarom dit product zo goed is

1 Reviews
Meer wassen en drogen in één keer? Dat kan dankzij de FH612ECO van LG. Deze moderne wasdroogcombinatie biedt maar liefst 14 programma’s waarmee al je wasgoed – van katoenen lakens tot kanten ondergoed – een was- of droogbeurt op maat krijgt. Wil je een programma dat nog niet geïnstalleerd is? Geen probleem: dankzij de Smart ThinQ-app van LG kan je was- en droogprogramma’s downloaden of bijwerken en ze laten starten vanuit de tuin of je luie stoel! Daarnaast kan je rekenen op tal van technologische snufjes voor perfecte was- en droogresultaten, zoals gewichtssensoren en de Direct Drive-motor voor een stillere, zuinigere werking! Bonuspunt: de mooie, strakke afwerking met chromen deur en getint glas.
 • Maximaal vulgewicht: 12 kg wassen, 8 kg drogen
 • 6 Motion: 6 wasbewegingen voor perfecte wasresultaten
 • Smart Diagnosis: stel problemen vast via je smartphone
 • Antikreukfunctie: minder kreukels, minder strijkwerk
 • Afmetingen in cm - H85 x B60 x D64
Niet wat je zoekt? Al onze wasdroogcombinaties bekijken

LG Wasdroogcombinatie - 8/5 kg

Waarom dit product zo goed is

1 Reviews
Bespaar ruimte én tijd: was en droog in hetzelfde apparaat! De LG F4J6TM0W wast 8 kg en droogt 5 kg. Onder de programma´s vind je onder andere een programma speciaal voor babykleding, sportkleding en dekbedden. Shirtje of sokken vergeten toe te voegen en draait de machine al? Met de Pauze-functie pauzeer je het programma en kan je de deur openen om de vergeten kledingstukken alsnog toe te voegen! De Direct Drive Inverter motor werkt stiller dan een conventionele motor en is een stuk duurzamer: LG geeft je er dan ook 10 jaar garantie op!
 • Maximaal vulgewicht: 8 kg wassen, 5 kg drogen
 • NFC Tag-on: nieuwe wasprogramma´s downloaden
 • 6 Motion: 6 wasbewegingen voor perfecte wasresultaten
 • Inverter Direct Drive: stille en zeer duurzame motor
 • Afmetingen in cm - H85 x B60 x D56
Niet wat je zoekt? Al onze wasdroogcombinaties bekijken

Beko HTV8733XSO Wasdroogcombinatie

Waarom dit product zo goed is

10 Reviews
Weinig ruimte? Geen probleem: met de HTV8733XS0 wasdroogcombinatie van Beko heb je een wasmachine en droger in één apparaat. Met een maximaal vulgewicht van 8kg is het een echte aanrader voor jonge gezinnen. Je kan non-stop 5 kg wasgoed wassen en drogen. De speciaal gevormde Aquawavetrommel beschermt jouw kleding tegen slijtage en voorkomt kreukvorming. De timer-functie maakt het mogelijk de machine te laten starten wanneer het je 't beste uitkomt. Heb je haast? Kies dan voor het Wash & Wear-programma: in minder dan één uur is jouw lievelingsshirt weer schoon en droog. Wil je een extra hygiënisch wasresultaat bereiken? Kies je voor het BabyProtect + programma voor allergievrij wassen en drogen. Dankzij de zuinige en duurzame koolborstelloze motor met 10 jaar garantie is het apparaat met een A energielabel bekroond.
 • Maximaal vulgewicht 8 kg
 • AquaWave: extra zachte behandeling van je kleding
 • Wash&Wear: schone en droge was in minder dan 1 uur
 • ProSmart Inverter : stille en zeer duurzame motor
 • Afmetingen in cm - H84 x B60 x D54
Niet wat je zoekt? Al onze wasdroogcombinaties bekijken