Onze webshop gebruikt cookies om je shopervaring te optimaliseren. Regel je cookie-instellingen hier of ga akkoord door verder te shoppen.

Accepteren

Onze beste
wasdroogcombinaties

Wassen en drogen met één apparaat, ideaal!
Met onze BestBuy's weet je zeker dat je goed zit.

AEG SensiDry L9WEE06W Wasdroogcombinatie - 10/6 kg

Met de L9WEE06W was/droogcombinatie bespaar je volop ruimte en tijd. Zo kun je kiezen voor het Non Stop 3h/3kg-programma. Dat klinkt misschien ingewikkeld, maar is juist extreem makkelijk. Binnen drie uur wast en droogt dit apparaat dan jouw kleding, waardoor het supersnel weer heerlijk schoon én droog is. Naast de indrukwekkende snelheid, is de kwaliteit van deze warmtepompdroger/wasmachine onderscheidend. Door de ÖKOKombi met SensiDry®-technologie, past dit apparaat de behandeling aan op de stoffen van de kleding die je er in stopt. Of het nu om fijne-, wollen- of outdoor kleding gaat: de warmtepomptechnologie zorgt voor de perfecte temperaturen en trommelbewegingen. Daardoor krijgt jouw was de perfecte gelijkmatige behandeling die het verdient. Want waarom zou je alleen wassen óf drogen, als er een apparaat is dat allebei kan?

Waarom dit product zo goed is

1 Reviews
Super grote wasmachine met veel mogelijkheden. Je kan alle programma s die je wilt gebruiken makkelijk aanpassen aan je eigen voorkeuren.
 • Maximaal vulgewicht: 10 kg wassen, 6 kg drogen
 • ÖKOInverter-motor: stil en zuinig, met 10 jaar garantie
 • DualSense : de perfecte zorg voor je kleding
 • Woolmark: extra zachte verzorging voor wol
 • Kinderslot: extra veiligheid
Niet wat je zoekt? Al onze wasdroogcombinaties bekijken

Bosch Serie 8 WVH28444NL Wasdroogcombinatie - 7/4 kg

Een kind kan de was doen? Niet bij deze was-droogcombinatie! Dankzij het kinderslot van de WVH28444NL van Bosch kan je kind namelijk niet zomaar de machine openen. Dankzij de EcoSilence Drive motor is je wasmachine ook nog eens zuinig duurzaam en extreem stil, waardoor je nooit last hebt van je wasmachine. De ActiveWater Plus technologie zorgt ervoor dat je goed bent voor je portemonnee met deze was-droogcombinatie. Dankzij sensoren past hij namelijk het waterverbruik af op je was op basis van de textielsoort en de hoeveelheid. Zo gebruik je nooit teveel water, maar blijft het resultaat altijd: perfect schoon!

Waarom dit product zo goed is

5 Reviews
Wat een fijne machine! Deze is echt heel stil, het was resultaat is ook perfect, erg bij ook met de stoomfunctie, die de kreukels aanzienlijk verminderd! Kiezen tussen snel en eco is super eenvoudig! Deurtje kan 180 graden draaien!
 • Maximaal vulgewicht: 7 kg wassen, 4 kg drogen
 • Non-stop wassen en drogen 4 kg
 • EcoSilence Drive: met 10 jaar motorgarantie
 • VarioPerfect : 65% tijdsbesparing of 50% zuiniger
 • Afmetingen in cm - H84,8 x B59,8 x D59
Niet wat je zoekt? Al onze wasdroogcombinaties bekijken
Op voorraad
€754,-
Product bekijken Volledige galerij bekijken AddedValue

Samsung WD90J6A00AW/EN Wasdroogcombinatie - 9/6 kg

De Samsung was-droogcombinatie WD90J6A00AW/EN kent 14 programma‘s. Heb je haast? Gebruik dan het SuperSpeed-programma dat je kleding in 59 minuten schoon wast. Ook is er het 15’ Quick Wash programma voor licht bevuilde was. Dankzij de Eco Drum Clean technologie blijft de trommel schoon, zonder het gebruik van agressieve chemicaliën. Je krijgt vanzelf een melding, als je iets zelf moet doen. Bovendien wordt met EcoBubble je kleding extra goed gewassen en is het ook goed voor je energierekening. De bubbels dringen diep door in stoffen om vuil gemakkelijk te verwijderen, zelfs in koud water van 15 graden. Daarnaast maakt de Air Wash technologie je kleren schoon en ontdoet ze van luchtjes, waardoor ze altijd fris ruiken. De hete lucht rekent af met vieze geurtjes en bacteriën, zonder het gebruik van water, chemicaliën en wasmiddel.

Waarom dit product zo goed is

Dankzij EcoBubble is je kleding extra goed gewassen en bespaar je op je energierekening. De bubbels dringen diep door in stoffen om vuil gemakkelijk te verwijderen, zelfs in koud water van 15 graden. Daarnaast maakt de Air Wash technologie je kleren schoon en ontdoet ze van luchtjes, waardoor ze altijd fris ruiken.
 • Maximaal vulgewicht: 9 kg wassen, 6 kg drogen
 • EcoBubble: energiebesparend wassen
 • SuperSpeed: schone was in slechts 59 minuten
 • Bubble Soak: intensieve vlekverwijdering
 • Air Wash: maakt je kleren schoon en fris met hele lucht
Niet wat je zoekt? Al onze wasdroogcombinaties bekijken

LG F4J6TM0W Wasdroogcombinatie - 8/5 kg

Bespaar ruimte én tijd: was en droog in hetzelfde apparaat! De LG F4J6TM0W wast 8 kg en droogt 5 kg. Onder de programma´s vind je onder andere een programma speciaal voor babykleding, sportkleding en dekbedden. Shirtje of sokken vergeten toe te voegen en draait de machine al? Met de Pauze-functie pauzeer je het programma en kan je de deur openen om de vergeten kledingstukken alsnog toe te voegen! De Direct Drive Inverter motor werkt stiller dan een conventionele motor en is een stuk duurzamer: LG geeft je er dan ook 10 jaar garantie op!

Waarom dit product zo goed is

5 Reviews
Zeer fraaie en uiterst gemakkelijke wasdroogcombinatie. Wast en droogt uitstekend.
 • Maximaal vulgewicht: 8 kg wassen, 5 kg drogen
 • NFC Tag-on: nieuwe wasprogramma´s downloaden
 • 6 Motion: 6 wasbewegingen voor perfecte wasresultaten
 • Inverter Direct Drive: stille en zeer duurzame motor
 • Afmetingen in cm - H85 x B60 x D56
Niet wat je zoekt? Al onze wasdroogcombinaties bekijken

Candy GVSW 496TWC/5-S Wasdroogcombinatie - 9/6 kg

Iedereen wil dat hun kleding zorgvuldig gewassen wordt. De kledingbeschermende trommel is speciaal ontworpen om te voorkomen dat kleding blijft haken aan de groefjes in de trommel. Niet alleen een kledingbeschermende trommel is belangrijk als je met een gerust hart jouw kleding in de was wil stoppen. Het juiste programma kiezen is net zo belangrijk. De Candy GVSW 496TWC/5-S beschikt over 16 handige programma’s waar je uit kan kiezen met de makkelijke draaiknop. Als je liever wat hulp hebt bij het uitzoeken van het juiste programma kan je de handige app van Candy gebruiken. Dankzij Smart Touch kan jij via jouw eigen smartphone een was-recept aanmaken. Jij selecteert het soort kleding en welke kleuren, de app kiest voor jou de beste oplossing.

Waarom dit product zo goed is

De Candy GVSW 496TWC/5-S beschikt over 16 handige programma’s waar je uit kan kiezen met de makkelijke draaiknop. Als je liever wat hulp hebt bij het uitzoeken van het juiste programma kan je de handige app van Candy gebruiken.
 • Maximaal vulgewicht: 9 kg wassen, 6 kg drogen
 • Energielabel A: energiezuinig
 • Startuitstel: uitgestelde start tot 24 uur
 • Unieke trommelstructuur: beschermt je kleding
 • Afmetingen in cm - H85 x B60 x D56
Niet wat je zoekt? Al onze wasdroogcombinaties bekijken