Onze webshop gebruikt cookies om je shopervaring te optimaliseren. Regel je cookie-instellingen hier of ga akkoord door verder te shoppen.

Accepteren

Bosch huishoudelijke apparaten

Ontdek kwaliteit, betrouwbaarheid en perfectie

Perfecte resultaten

Al bijna 130 jaar staat het merk Bosch voor de hoogste kwaliteit en de nieuwste technologieën. Apparatuur van Bosch maakt jouw dagelijkse leven een stuk eenvoudiger, laat je overtuigen!

Shop Bosch

De beste resultaten, hun leven lang

Bosch wasmachines leveren de beste prestaties en verbruiken een minimale hoeveelheid energie. Je kleding blijft langer mooi dankzij i-DOS, het automatische doseersysteem dat de hoeveelheid wasmiddel automatisch aanpast aan hoe vuil je was is.

Shop wasmachines

Beter dan de waslijn

Je was wordt dankzij AutoDry precies lang genoeg gedroogd en krimpt dus niet. Tijd en energie besparen? Kijk dan eens naar de Bosch warmtepompdrogers met een zelfreinigende condensor, weinig onderhoud en ze blijven altijd even zuinig werken.

Shop drogers

Hoge eisen, kleine ruimte

Wassen en drogen in één, met perfecte resultaten zoals je van Bosch gewend bent. De Bosch wasdroogcombinaties hebben een stille en zuinige koolborstelloze motor zodat je je machine overal kan plaatsen; in de badkamer, in je keuken of zelfs naast je bed.

Wasmachines Drogers Wasdroogcombi's

Stil en flexibel afwassen

Wil je schone en droge vaat, ook als er plastic bekertjes of schaaltjes in je vaatwasser staan? Met Bosch PerfectDry wordt alles perfect schoon én droog, inclusief plastic. Qua programma’s bieden Bosch vaatwassers je genoeg keuze: veel of weinig vaat, genoeg tijd of haast, Bosch vaatwassers passen zich aan en zorgen iedere dag voor de beste resultaten!

Shop vaatwassers
Stil en flexibel afwassen

Je eten 3 keer langer vers

De juiste koelkast is de basis voor vers voedsel. Je kan je etenswaren tot wel drie keer langer vers houden als je ze in de VitaFresh-lades bewaart. Eet smakelijk!

Shop koelkasten

Een smakelijk en makkelijk leven

Energiezuinig koelen doe je met de Bosch A+++ koelvriescombinaties, zo blijft er meer geld over voor je boodschappen. En, dankzij het No Frost-systeem hoeft je voortaan nooit meer te ontdooien.

Shop koelvriescombi’s

Genieten van de beste opslag

De Bosch BigBox-lades geven je de vrijheid om in te vriezen wat jij wilt, of het nu ijsjes of grote diepvriespizza´s zijn, alles past. Dankzij No Frost hoef je voortaan nooit meer te ontdooien. De vriezers van Bosch zijn er om jouw leven makkelijker te maken zodat er meer tijd overblijft voor leuke dingen.

Shop vriezers
Koelkasten Koelvriescombi Vriezers

Perfecte bakresultaten

Of je nu een uitgebreid viergangendiner of een snelle snack wilt maken, met PerfectBake van Bosch geniet je altijd van een perfect resultaat. Is het schoonmaken van de oven niet je favoriete klusje? Kies dan voor een oven met pyrolytische zelfreinigingsfunctie zodat de oven dit zelf opknapt!

Shop ovens

Frisse wind door je keuken

Je ruikt alleen wat je wilt ruiken met de afzuigkappen van Bosch. Ze zijn bijzonder krachtig en toch stil in gebruik. Ideaal tijdens het koken van je favoriete maaltijd.

Shop afzuigkappen

De beste in hun vakgebied

Met een Bosch kookplaat laat je nooit meer iets aanbranden. Stel de timer in en de kookzone schakelt zichzelf automatisch uit zodra de tijd verstreken is. Dankzij de Boostfunctie verwarm je de inductie-kookzones in recordtempo en kan je direct aan de slag!

Shop kookplaten

Koken waar je maar wilt

De Bosch fornuizen kan je overal neerzetten. Je kan kiezen uit fornuizen met een gas- of inductiekookplaat. Voor ieder wat wils, maar altijd met de kwaliteit van Bosch.

Shop fornuizen
Ovens Afzuigkappen Kookplaten Fornuizen

Sterke huishoudelijke hulp

De stofzuigers van Bosch kunnen je niet helpen met het schoonmaken zelf - maar ze kunnen het je wel veel gemakkelijker maken! Of het nu gaat om tapijtliefhebbers of dansers, dierenliefhebbers of gevoelige oren - je hebt je hele huis nog nooit zo snel en gemakkelijk schoon gemaakt.

Shop stofzuigers

Bosch Home Connect

Met Bosch Home Connect maak je jouw keuken slim. Voortaan helpen de apparaten jou, in plaats van andersom. Zo kan je koelkast je in de supermarkt laten weten dat je thuis geen melk meer hebt, of kan je vanaf je werk de oven alvast laten voorverwarmen. Je bedient Bosch apparatuur met Home Connect via je smartphone of tablet: eenvoudig, intuïtief en tijdbesparend.

Ontdek Home Connect
Bosch Home Connect