Onze webshop gebruikt cookies om je shopervaring te optimaliseren. Regel je cookie-instellingen hier of ga akkoord door verder te shoppen.

Accepteren

Fornuizen

Elektrische fornuizen

Fornuis met elektrische kookplaat,
oven en grill.

Alles bekijken

Gas - Elektrischefornuizen

Fornuis met gaskookplaat
en elektrische oven en grill.

Alles bekijken

Gas - Gasfornuizen

Fornuis met gaskookplaat en gasoven.

Alles bekijken

Fornuizen

De beste producten uit deze categorie, uitgekozen door onze experts.

BestBuys bekijken

Weet je niet zeker waar je op moet letten? Lees dan onze handige info & tips voor meer informatie over fornuizen, of scroll verder naar beneden voor aantrekkelijke aanbiedingen.

Vind je perfect product Nu snelzoeken

Snelzoeken

Vind eenvoudig het juiste fornuis. Vul hieronder in of je op zoek bent naar een gas-elektrisch, elektrisch of gasfornuis, hoe breed je nieuwe aanwinst mag zijn en welke kleur jouw keuken het mooist zal staan.

9 8 7 6 5 4 3 2 1 0 9 8 7 6 5 4 3 2 1 0 9 8 7 6 5 4 3 2 1 0

Beschikbare producten Annuleren Nu winkelen
bestel en kies je leverdag
geniet van een topservice
vertel het je vrienden

Populaire producten

Of je nu op zoek bent naar een compact fornuis voor in je bescheiden keukentje of voor een alleskunner met 6 branders en meerdere ovens gaat: op ao.nl vind je precies wat je zoekt! Let naast het aantal branders en de afmetingen van het fornuis ook op handige extra functies, zoals bijvoorbeeld de mogelijkheid om op meerdere niveaus tegelijk te kunnen bakken. Kan het jou nooit snel genoeg gaan? De ovens in sommige fornuizen beschikken over een ´snel voorverwarmen´-functie waarmee de oven in no time op temperatuur is!