Onze webshop gebruikt cookies om je shopervaring te optimaliseren. Regel je cookie-instellingen hier of ga akkoord door verder te shoppen.

Accepteren

Kies uit het brede assortiment Nespresso koffiemachines
de juiste machine voor jou

Altijd je favoriete
koffie in huis

Je hoeft nooit meer zonder jouw favoriete Nespresso koffie te zitten. Wanneer je jouw koffie vóór 12.00 uur besteld, heb je deze dezelfde avond in huis. Je kan je koffie ook voor 23.59 uur bestellen, dan ontvang je de bestelling de eerstvolgende werkdag. Om het voor jou zo gemakkelijk mogelijk te maken, kan je jouw bestelling laten bezorgen waar en wanneer jij dat wilt.

Nu shoppen

Meer dan een kopje koffie

Nespresso gaat ver in de keuzes die ze maken, keer op keer, om jou de lekkerste koffie te kunnen bieden. Om de kwaliteit in stand te houden, werken ze samen met meer dan 75.000 koffieboeren in 12 verschillende landen.

Koffie voor iedereen en ieder moment van de dag

Begeef je in de wereld van Nespresso met 25 heerlijke koffies. Het assortiment bestaat uit intenso koffies, espresso’s, Master Origins, lungo’s, decaffeinato’s en variations. Zo is er een koffie voor iedereen en voor ieder moment van de dag. Probeer zelf welke het beste bij je past.

Naar alle Nespresso machines

Nespresso staat altijd voor je klaar

Bij Nespresso kan je behalve kiezen uit een tal van bestel- en bezorgmogelijkheden, ook gebruik maken van verschillende services die zij aanbieden. Je hebt bijvoorbeeld 2 jaar machinegarantie en Nespresso is 7/7 bereikbaar van 9.00 tot 23.00 uur voor vragen of benodigde ondersteuning via 0800 022 2320.

Nespresso recycled, recycle mee

Nespresso is in staat 100% van de geproduceerde capsules te recyclen. Recycle mee door jouw gebruikte capsules in te leveren bij een van de vele inleverpunten. Voor meer informatie ga naar www.nespresso.com