Onze webshop gebruikt cookies om je shopervaring te optimaliseren. Regel je cookie-instellingen hier of ga akkoord door verder te shoppen.

Accepteren

Wasmachines

Voorladerwasmachines

Zoals we de wasmachine allemaal kennen.

Alles bekijken

Bovenladerwasmachines

Minder breed en met de deur aan de bovenkant.

Alles bekijken

Wasmachines

De beste wasmachines, uitgekozen door onze experts.

BestBuys bekijken

Weet je niet zeker waar je op moet letten? Lees dan onze handige info & tips voor meer informatie over wasmachines, of scroll verder naar beneden voor aantrekkelijke aanbiedingen.

Vind je perfecte product Nu snelzoeken

Snelzoeken

Vind eenvoudig de juiste wasmachine. Vul hieronder in of je op zoek bent naar een voor- of bovenlader, of je een machine met groot of kleiner vulgewicht zoekt en in welke kleur je jouw nieuwe wasmachine wil hebben.

9 8 7 6 5 4 3 2 1 0 9 8 7 6 5 4 3 2 1 0 9 8 7 6 5 4 3 2 1 0

Beschikbare producten Annuleren Nu winkelen
  • Wasmachines - Info & tips
    Hulp nodig? Gebruik onze handige info & tips!
  • Installatie van je wasmachine
    Ontdek alles over onze installatieservice.
  • We kunnen nog veel meer
    Laat je verrassen door ons brede aanbod aan services
-->

Met de juiste wasmachine houd je tijd over voor leukere dingen. Wasmachines met een snelprogramma zijn er van allerlei merken, het ene programma nog sneller dan het ander! Je vindt het programma zowel op voor- als bovenladers. Let ook op het maximale vulgewicht: door voor een machine met een ruime trommelinhoud te gaan, was je meer kleding tegelijk en hoef je in het weekend geen was meer te draaien. Ook hebben je kledingstukken in een grotere trommel meer ruimte om rond te draaien, waardoor ze beter schoon worden.