Wij gebruiken cookies om je de best mogelijke service te kunnen bieden en onze advertenties aan te passen aan jouw interesses. Ga hiermee akkoord door verder te surfen op ao.nl of lees hier meer over cookies.

OK

Koelvriescombinaties zijn een welkom geschenk op een warme zomerdag. Met al die extra ruimte ben jij in staat om je hoofd de hele zomer koel te houden. Op deze pagina laten we je de nieuwste technieken zien als het gaat om het vers houden van je eten en het optimaal omgaan met de ruimte. Scroll daarnaast naar beneden om de beste aanbiedingen te vinden!

Laagsteprijsgarantie

We passen onze prijzen aan

AO vrachtwagen
Gratis levering

Op een dag die jou uitkomt

Onze beste aanbiedingen Onze beste aanbiedingen

Bosch VitaFresh

Bosch koelvriescombinatie

Bosch VitaFresh

Verse ingrediënten zijn dé voorwaarde voor een lekkere en gezonde maaltijd. Dankzij de VitaFresh-box houdt Bosch je levensmiddelen tot wel drie keer langer vers. De temperatuur ligt rond de 0 °C in de VitaFresh box, met een passende luchtvochtigheid voor elk soort levensmiddel: een lage luchtvochtigheid voor vlees en vis, een hogere luchtvochtigheid voor groente en fruit.

Koelvriescombinaties met VitaFresh

Samsung SmartSpace

Samsung koelvriescombinatie

Samsung SmartSpace

Door de 2 meter hoge koelvriescombinaties, in combinatie met van Samsung SpaceMax-technologie heb jij deze zomer genoeg plaats om al je ijsjes koud te houden. Door deze slimme technologie krijg je tot wel 30% meer binnenruimte, zonder dat je dit aan de buitenkant ziet!

Alle Samsung koelvriescombinaties

Siemens hyperFresh

Siemens koelvriescombinatie

Siemens hyperFresh

De hyperFresh lade houdt je levensmiddelen langer vers en is uiterst gebruiksvriendelijk. Bovendien creëren zowel vorm als functie de ideale omgeving voor je groente en fruit. Dat zie je aan de kwaliteit, dat voel je aan de versheid en dat proef je op je bord.

Koelvriescombinaties met hyperFresh

4 goede redenen, om deze zomer bij ao.nl te kopen: